The News
RM 2011, dag 2 PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av admin   
2011-06-06 07:05

På söndagen var det dags för seniorerna att tävla och Dolphins i Senior Fortsättning var Brommagymnasternas representanter för dagen. GCO på förstaplatsen var inte mycket att göra åt, de var otriligt duktiga idag, men därefter såg det mycket jämnt ut och till slut så vann Dolphins bronsmedajen.

I och med detta så tog alla lag från Dynamites medaljer, två guld och två brons, en riktigt lyckad helg.

För övrigt så var dagens absolut snyggaste inslag Dolphins coacher i sina vita kavajer och matchande klädsel. Stil & profil när det är som bäst.

Senast uppdaterad 2011-06-19 16:57
 
RM 2011, Första dagen PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av admin   
2011-06-05 09:39

 

Efter första dagens tävlingar, dagen då miniorer och juniorerna tävlade, åkte alla duktiga dynamiter hem med medaljer om halsen.

Förs ut var Brommagymnasterna Dynamites Dreams som tävlade i minior nybörjare. Otroligt vad många duktiga miniorer som är på gång inom Cheerleading i Sverige, men trots den mycket hårda konkurrensen lyckades vårt Dream Team ta hem guldet efter ett perfekt genomfört program. Stort grattis.

Sen var det fortsättningsklassens tur med Daisies som våra representanter, och de var inte mycket sämre och tog också hem guldet.

Sista klassen ut för dagen var Junior Fortsättning där vi höll tummarna för Devils. Devils gjorde sin bästa insats för året och bärgade därmed ett brons att stoltsera med.

Publiken då, jo en stor och ljudligt röd klack ekade i hallen. Riktigt roligt att se att så många som tagit sig ända till Malmö för att heja på våra duktiga cheerleaders.

Stort grattis till alla tävlande, nu hoppas vi på Dolphins i Senior Fortsättning.

Glöm inte heller bort att ni som inte är på plats kan se tävlingen live på cheertv.de.

 

Senast uppdaterad 2011-06-06 07:25
 
SM Dag 2, resultat PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av admin   
2011-05-08 12:14

Andra dagen i Borås, avgjordes J-SM klasserna med Brommagymnasterna Dynamites representerat av Diamonds, både i Group Stunt och i Cheer Avancerat.

Efter mycket imponerande insats i Group Stunt där hela programmet satt intill perfekt kan tjejerna spegla sig i medaljer av GULD. Stort grattis. I Cheer Avancerad var Diamonds inte mycket sämre utan med GULD-medaljer om halsen även där blir hemfärden ett sant nöje och tjejerna ska vara otroligt stolta över sina insatser, för det är i alla fall vi som var på plats i Borås och säkert alla andra också med Dynamites hjärtan.

Ytterligare en glädjande överraskning fick vi på söndagen då det visade sig att Dragons även beslutat sig för att ställa upp i Cheer Music Open, i klassen Level 6, vilket resulterade i en förstaplats.

Tror ni det var slut där? Nej, utöver detta så tog även Group Stunt hem MVP, det kanske mest prestigefyllda priset av dem alla. Full pott med andra ord för Dynamites idag.

Som vanligt så dominerade den röda klacken även i denna tävling även om den matchen också var hård.

 

Senast uppdaterad 2011-06-05 10:01
 
SM 2011 Resultat dag 1 PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av admin   
2011-05-07 14:59

Efter första dagen i Borås och SM tävlingarna såg vi Dragons, efter en fantastisk insats och upplevelse för oss på läktaren, ta silver, och även D4 kan nu stoltsera med att kalla sig silvermedaljörer efter sin andraplats. Stort grattis till både Dragons och D4.

 

Nu laddar vi inför morgondagens tävlingar med Diamonds, både i Junior Avancerad och Group Stunt. Vi håller tummarna blåa och önskar dom all lycka till.

Senast uppdaterad 2011-06-06 07:18
 
SM 2011 PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av admin   
2011-04-24 09:09
I år går SM och JSM  av stapeln i Boråshallen, Borås, den 7-8/5. På lördagen den 7 maj så tävlar seniorerna i SM och för Dynamites står Dragons och D4 på mattan. Dragons som vanligt i Cheer Senior Avancerad och D4 tävlar i Group Stunt. På söndag är det dags för JSM och Dimaonds i Cheer Junior Avancerad och Group Stunt.  
  Parallellt och samtidigt dessa dagar kommer även en tävling som kallas Cheer Music Open att arrangeras. CMO är en öppen tävling för juniorer på lördag och seniorer på söndag. Däremot tävlar inga lag från Dynamites i denna tävling, det närmaste är de fd Dynamiterna Gustav och Therese i Partner Stunt. 
Senast uppdaterad 2011-05-05 18:41
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 6 av 11

Shoppen

Filmer Cheerleading
Show Cart
Your Cart is currently empty.
Dynamites Fans, Powered by Joomla! and designed by SiteGround Joomla Templates